Nike Zwart zwart Zwart Si W Sneaker ivoor Roshe Dames 881187 Two 001
Balance Sneakers Blue Wr996 voor vrouwen Planet D New Sports 7dxqwTH7t

Verende voorvork en achterdemper

Kostbaarste onderdelen van de mountainbike

Onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je fietsvering, zo rijd je altijd met een voorvork of achter demper in topconditie en ben je verzekerd van een lange levensduur en voorkom je hoge reparatiekosten. Om niet voor hoge verrassende kosten komen te staan raden de meeste fabrikanten aan om 1 maal per jaar het basis onderhoud te doen en elke 2 jaar volledig onderhoud.

Officieel servicepunt FOX

Bij Fox is het verplicht om de vork binnen 1 jaar na aanschaf een servicebeurt te geven bij Fox zelf. Dit betekent dat je de vork ongeveer 2 weken kwijt bent. Doe je dit niet, dan vervalt de garantie een jaar na aanschaf. Bikeshop Annen is officieel servicepunt voor FOX voorvorken en dempers. Onderhoud wordt zelf uitgevoerd. De vork of demper is dan binnen een week weer gereed. Aanspraak op garantie in het 2e jaar blijft behouden. Ook voor andere merken voorvorken kun je bij BikeshopAnnen terecht voor onderhoud.

TWEE SOORTEN ONDERHOUD

BASIS ONDERHOUD

VOLLEDIG ONDERHOUD

Two Sneaker W Nike 881187 Dames zwart 001 Si ivoor Zwart Zwart Roshe
300 voor veelkleurig rubbermedaille gymnastiekschoen Metcon olijfdoek wit Nike heren 4 wnCpztxxqU
001 ivoor Zwart Roshe Two Nike Zwart W 881187 Dames zwart Si Sneaker Nike W 001 zwart Zwart Two Sneaker Dames Zwart ivoor Si Roshe 881187